Phone

+33604176083

Email

info@mostarlic.com

Open

1 April - 2 January

COVID-19
Hoe gaan we er mee om?


Beste gasten,

Allereerst hopen we dat het goed gaat met u en uw dierbaren.

De wereld is veranderd door het COVID-19 coronavirus. Daarom hebben we aanpassingen gedaan om onze gasten en onszelf te beschermen.

Reserveren

Tussen elke reservering wordt een kamer 24-48 uur niet verhuurd.
Door aanvullende maatregelen kunnen wij momenteel geen boekingen van minder dan 2 nachten accepteren.

De ontvangst

We zijn blij u te ontmoeten. Bij uw aankomst verwelkomen we u hartelijk zonder handen te schudden. Indien nodig / in overleg wordt u verzocht een masker te dragen in openbare ruimtes.

De kamers
Uw kamer is 24-48 uur voor uw aankomst niet gebruikt.
Tijdens uw verblijf betreden wij uw kamer niet. We vragen u dagelijks de kamer te luchten.
Het schoonmaken en desinfecteren van de kamers gebeurt voor uw aankomst en na uw vertrek
Lakens, dekbedovertrekken en handdoeken worden zoals altijd gewassen op een lang programma op 60 graden.
Desinfecterende  gel is beschikbaar in de entrée en en vloeibare zeep zijn beschikbaar in uw kamer.

Schoonmaak overige ruimtes
Regelmatige desinfectie van deurkrukken, leuningen, lichtschakelaars en elk oppervlak dat met de handen in aanraking kan zijn gekomen.
We hebben decoratieve objecten uit de slaapkamers en het huis verwijderd.
Bovendien vindt u het informatiepakket niet op de kamer. Wij sturen u deze informatie digitaal toe na ontvangst van de aanbetaling, waarbij wij u doorverwijzen naar websites die deze informatie bevatten.

De meter afstand

Om onze afstand te bewaren, hebben we besloten dat er, tot nader order, maximaal 6 gasten bij ons verblijven, zodat iedereen de in Frankrijk vereiste meter afstand kan bewaren.

Maaltijden

Ontbijt

Het ontbijt wordt op afgesproken tijden in de eetkamer geserveerd.  ‘s-Avonds vragen we u om ons te laten weten wat u voor het ontbijt wilt en hoe laat u wilt lunchen.

Lunch

Voorlopig zijn de restaurants gesloten. Het lijkt erop dat ze vanaf begin juni weer open kunnen gaan. Tot die tijd bent u voor uw lunch afhankelijk van de drive-in van fastfoodketens of de supermarkt. Wij kunnen u een lunchpakket aanbieden voor 15 € per persoon. U kunt ook een uitgebreidere lunch bij ons nuttigen voor 17.50 euro p.p.

Diner

s’-Avonds bieden wij, zoals altijd, een heerlijk 3-gangendiner aan voor € 29,50, inclusief een glaasje wijn / bier of frisdrank. Deze maaltijd wordt geserveerd in onze eetkamer, met inachtneming van de vereiste afstand. De ruimte tussen de stoelen is meer dan genoeg om zonder zorgen van uw diner te genieten.

Uw vertrek

Gezien de extensieve schoonmaak procedure verzoeken wij u vriendelijk de kamer uiterlijk om 10u te verlatenkan contant en per bankpas.

Annuleringen
Onze standaard annuleringsregeling blijft van kracht. We maken een uitzondering. Als u door toedoen van de overheid niet bij ons kunt blijven, verzetten wij uw reservering in onderling overleg en afhankelijk van beschikbaarheid.

Mostarlić Vegan and Gluten Free B&B