Whatsapp & Phone Number

+33604176083

Email

info@mostarlic.com

Open

Year round

Op zoek naar een ruime, luxueuze woning in landelijk Frankrijk om er in uw droom B&B of familieverblijf van te maken?

Zoek niet verder! Ons prachtige huis in een rustig dorp in Champagne Ardenne is nu te koop!

Met maar liefst 3915 m2 grond en vijf prachtige slaapkamers, elk met een eigen badkamer, is ons huis perfect om gasten te ontvangen of gewoon te genieten met familie en vrienden.

Op de begane grond vindt u een gastvrije entree, een ruime woon- en eetkamer en een open keuken, evenals een ouderslaapkamer en een gastenkamer. Boven leidt een gezellige woonruimte naar nog eens drie slaapkamers en een linnenkamer die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een zesde slaapkamer met een gedeelde badkamer.

Gebouwd in 2013, is ons huis in ongerepte staat en klaar voor de volgende eigenaren. Buiten biedt een volledig omheinde tuin van 2 meter voldoende ruimte om te parkeren (tot 5 auto’s!), evenals een pop-up zwembad, zonnedek, schuur, kas, carport, chalet en zelfs een zelfstandig gastenverblijf.

Dit juweeltje van 60m2 heeft een kitchenette, woonkamer, slaapkamer, badkamer en opslagruimte met boiler en elektriciteit, waardoor het perfect is om te verhuren of bezoekers te ontvangen.

Ons huis is uitgerust met een 6000L septic tank (geïnstalleerd in 2012), evenals moderne elektriciteit en sanitair (geïnstalleerd in 2013). En zonder asbest of gasinstallatie kunt u gerust zijn in de wetenschap dat er geen grote projecten in het verschiet liggen.

In vraagprijs verlaagd van € 349.000,= naar € 329.000,= (overdracht in overleg), is ons huis een koopje voor iedereen die wil investeren in een prachtig pand in landelijk Frankrijk.

Indien gewenst kan zelfs een deel van de inboedel mee verkocht worden. Mis uw kans niet om uw droom te verwezenlijken – neem vandaag nog contact met ons op!

Eigen grond 3915 m2, volledig omheind
Bouwjaar 2013
oppervlakte huis 324 m2, 250m2 bewoonbaar
oppervlakte gastenverblijf 60m2
6000 liter septic tank 2012, op norm
Elektriciteit op norm
5/6 slaapkamers
5 badkamers
apart toilet
Houtkachel
Energieklasse C
Lokale attracties zijn onder andere Reims, Verdun, Sedan en Charleville-Mézières, oorlogsmonumenten uit de eerste en tweede wereldoorlog, champagnehuizen en kilometers aan boswandelingen. In de komende 2 jaar zal het fantasie park Le bois du Roy gebouwd worden op slechts 20 minuten van onze B&B.

Wij hebben in de afgelopen jaren veel goodwill opgebouwd en veel tevreden gasten komen terug.
Als u op deze locatie uw eigen Bed and Breakfast wilt beginnen bent u verzekerd van een goed inkomen terwijl u het beste werk ooit doet!
Wij zijn op zoek naar serieuze biedingen!